Uncategorized

Lirik Lagu Sunda Borondong Garing

×

Lirik Lagu Sunda Borondong Garing

Sebarkan artikel ini

BORONDONG GARING

Cipt. Rudy Rusady

Borondong garing

Ider kota pilemburan

Mekar lumaku diri

Anu dagang bari mimitran

Borondong garing

Haleuang katineung ati

Jerit ciptaning ati

Jeung hiliwirna angin peuting

Oleh-oleh Priangan di lingkung gunung

Majalaya Soreang Banjaran Bandung

Hate jongjon lugina anu dikantun

Narik ati matak luas nu ngabantun