Scroll keatas untuk baca artikel
Example 325x300

Example 325x300
Uncategorized

Lirik Lagu Santolo – Darso

×

Lirik Lagu Santolo – Darso

Sebarkan artikel ini

SANTOLO – DARSO

Di palebah awas sagara

Boa anjeun nyawang ti kaanggangan

Handapeun karang nu itu

Anjeun méré kecap keur antieun

Sumping deui cenah waktu laut surut

Mata poé ngalamot laut

Dumadak kapaut imut

Santolo cilaut eureun

Kasono teu eurun eureun

Rancabuaya nyieun tapak tapak cinta

Nu ayeuna anjeunna teuing dimana

Sok hayang jadi pamayang

Hayang ngecrik kadeudeuh anjeun

Dina parahu cinta anu urang

Anteng ngangkleung dina sagara katresna

Duh paduduaan duh salalamina