Scroll keatas untuk baca artikel
Example 325x300

Example 325x300
Uncategorized

Lirik Lagu Saha Nu Lepat – Darso feat Detty Kurnia

×

Lirik Lagu Saha Nu Lepat – Darso feat Detty Kurnia

Sebarkan artikel ini

LIRIK SAHA NU LEPAT

Saha nu leupat mun diri katalanjuran

Da bongan keur salira beut sarimbang jéng manehna

Saha nu leupat mun heureuy kaleuleuwihi

Da bongan keur salira bét sasorot jéng bihari

Hanjakal tépang teh kapandeurian

Dina wanci gés reupreupan

Mun maksa kudu dipenta tangtu géde mamalana

Mana nu leupat, ti mangsa paduduan

Da hate pernah kagiwat kusalira jéng teuteupna

Saha nu leupat mun heureuy kaleuleuwihi

Da bongan keur salira bét sasorot jéng bihari

Hanjakal téupang teh kapandeurian

Dina wanci gés reupreupan

Mun maksa kudu dipenta tangtu geude mamalana

Mana nu leupat, ti mangsa paduduan

Da hate pernah kagiwat kusalira jéng teuteupna

Baca Juga :  Lirik Lagu Kariaan - Kustian

Da hate pernah kagiwat kusalira jéng teuteupna