Scroll keatas untuk baca artikel
Example 325x300

Example 325x300
Uncategorized

Lirik Lagu Nineung – Darso

×

Lirik Lagu Nineung – Darso

Sebarkan artikel ini

NINEUNG – DARSO

Nineung.. Nineung

Unggal dinten manjang kangen

Unggal wengi ka piati

Nineung.. Nineung

Unggal enjing ngalangkang

Unggal sonten emut bae

Upami katineung manteng

Upami hoyong patepung

Diri… katalimbeng

Upami taen katentang

Upami asih kabandang

Diri… kumalayang

Nineung.. Nineung

Siang wengi tetep nganti

Bulan bentang jadi saksi

Nineung.. Nineung