Scroll keatas untuk baca artikel
Example 325x300
Uncategorized

Lirik Lagu Sulaya – Darso

×

Lirik Lagu Sulaya – Darso

Sebarkan artikel ini

SULAYA – DARSO

Najan hate seseblakan

Ratug jantung tutunggulan

Heunteu puguh rarasaan

Nu geulis jalir jangjina

Heunteu kawas nembean teupang

Nyambut imut mapag cinta

Pasini asih mimiti

Munggaran ceunah rek bela

Nyusul imut nu kapungkur

Mapag cinta nu baheula

Tapi lebeng teu kapeundak

Teu aya tapak-tapakna

Nyusul imut nu kapungkur

Mapag cinta nu baheula

Tapi lebeng teu kapeundak

Teu aya tapak-tapakna

Mungguh hate hate sumeredet

Ngaheulas diri tunggara

Tapi henteu weleh sadar

Najan diri katempuhan