Scroll keatas untuk baca artikel
Example 325x300
Uncategorized

Lirik Lagu Imbit – Darso

×

Lirik Lagu Imbit – Darso

Sebarkan artikel ini

IMBIT – DARSO

Ningali parawan geulis

Beungeut buleud imutna manis

Kapusing ngadadak leungit

Kaubaran ninggal imbit

Eta keupat jeung gitekna

Ngagoda kacida pisan

Hate teh hayang nuturkeun

Sanajan sirah keur lieur

Kuring leumpang ti tukangeun

Nyidik-nyidik eta imbit

Kuring teu karasa cape

Asa kaubaran hate

Anu geulis geuning leungit

Duka kamana leosna

Terus kuring ngusap beungeut

Ngalamun teh tarik teuing