Scroll keatas untuk baca artikel
Example 325x300
Uncategorized

Lirik Lagu Sapamadegan – Darso

×

Lirik Lagu Sapamadegan – Darso

Sebarkan artikel ini

SAPAMADEGAN – DARSO

Pikir lilir teu mungkir rasa teu wasa ngilang

Hate rumasa cinta ka salira

Kedah kumaha nyawalakeunnana

Sesah mapalerkeunnana

Tangtos aya salempang da bongan kedah tepang

Urang duaan sapangharepan

Sapilengkahan sapasimpangan

Duh urang sapaguneman

Antawis urang duaan sapamadegan

Naratas jalan dina harepan

Sanaos kahalangan ku anggang

Kaasih duaan mo ilang-ilang