Scroll keatas untuk baca artikel
Example 325x300

Example 325x300
Uncategorized

Lirik Lagu Dulang Kuring – Darso

×

Lirik Lagu Dulang Kuring – Darso

Sebarkan artikel ini

DULANG KURING – DARSO

Cipt. H. Dose Hudaya

Hanjakal-hanjakal pisan

Talak tilu pamajikan

Beak dengkak adug-adugan

Kuring hayang balikan deui

Gulang-guling teu bisa sare

Ajol-ajolan hayang mepende

Rek der kawin hararese

Kudu kaselang ku batur

Ngajerit maratan langit

Nyalahkeun polah sorangan

Pupujieun ngumbar amarah

Ari hate mah da cinta banget

Ngoceak maratan jagat

Ku teu wasa narimakeunna

Ku teu rido bulan maduna

Kuring teu kiat ngbayangkeuna

Rek maju geuning abot

Rek mundur beuki angot

Maju mundur rarepot

Dulang kuring

Ditutu batur