Scroll keatas untuk baca artikel
Example 325x300

Example 325x300
Uncategorized

Lirik Lagu Dulang Kuring 2 – Darso

×

Lirik Lagu Dulang Kuring 2 – Darso

Sebarkan artikel ini

DULANG KURING 2 – DARSO

Cipt. H. Dose Hudaya

Jangjina mah ngan saminggu

Bulan-bulan lewat waktu

Meral-meral saban waktu

Meleg-meleg kuring katipu

Pa polisi pa lebe kuring tulungan

Dulang kuring dikeukeuweuk

Teu dipulangkeun waduh

Geura uih ka bumi

Akang kangen mani deudeupeun

Rasa cinta

Rasa sayang rek ditamplokeun

Geura uih deui neng

Akang teu tahan geregetan

Ngabayangkeun

Bulan madu kadua saayyy

Duh eneng

Sing karunya ka akang

Duh eneng

Cinta akang cinta mati

Papaitan sakur nyelang

Tapi geuning kalah manjang

Kaantengan ka ngeunahan

Ari kuring kekelepekan

Pa polisi pa lebe kuring tulungan

Gering hate paranas tiris

Saking timburuan

Alalalala dulang kuring

Baca Juga :  Lirik Lagu Dina Amparan Sajadah - Darso

Dikukut batur

Dulang kuring direbut batur

Unggal peuting kuring ngalindur

Nahan napsu ngagedur-gedur

Geura uih ka bumi

Akang kangen mani deudeupeun

Rasa cinta

Rasa sayang rek ditamplokeun

Geura uih deui neng

Akang teu tahan geregetan

Ngabayangkeun

Bulan madu kadua saayy

Geura uih ka bumi

Akang kangen mani deudeupeun

Rasa cinta

Rasa sayang rek ditamplokeun

Geura uih deui neng

Akang teu tahan geregetan

Ngabayangkeun

Bulan madu kadua saayy

Duh eneng

Sing karunya ka akang

Duh eneng

Cinta akang cinta mati