Scroll keatas untuk baca artikel
Example 325x300
Uncategorized

Lirik Lagu Buncir Leuit – Darso

×

Lirik Lagu Buncir Leuit – Darso

Sebarkan artikel ini

BUNCIR LEUIT – DARSO

Buncir leuit loba duit

Harta sakitu lobana

Peulit peudit

Geuring loba panyakitna

Tara nulung kanu butuh

Tara nalang kanu susah

Mun pareng

Aya nu nganjang

Siga anu

Siga anu kasieunan

Duka duitna timana

Duka hartana timana

Teu puguh asal usulna

Tapi beunghar ka sebutna

Sri cecel sri kumed

Tarik panyokot kendor pamikeu

Resep menta embung mere

Kanu sejen tara becre

Eta kanu sejen tara becre

Eta kanu sejen tara becre

Eta kanu sejen tara becre