Scroll keatas untuk baca artikel
Example 325x300

Example 325x300
Uncategorized

Lirik Lagu Batrawali – Darso

×

Lirik Lagu Batrawali – Darso

Sebarkan artikel ini
BATRAWALI – DARSO


Hariwang nu geulis midangdam

Ka irut jajaka gandang

Getah ngeuclak kerbalangah

Mupus raray kasucian

Poek kunikmatna cinta

Mareungan cahya keur hibar

Pamikirna bakal rek satuhu

Jajaka nu dipicinta

Kutan nu jadi panutan

Ningalkeun taya laratan

Batrawali nya pait nya peuheur

Meulit ka batin nu geulis


Palangsiang nu dikandung

Teu dosa beut di tandasa