Scroll keatas untuk baca artikel
Example 325x300
Uncategorized

Lirik Lagu Kantos Tepang – Darso

×

Lirik Lagu Kantos Tepang – Darso

Sebarkan artikel ini

KANTOS TEPANG -DARSO

Saupami henteu lepat

Urang asa kantos tepang

Mung bae duka iraha

Jeung asa duka dimana

Tah eta pisan reretna

Tah eta pisan dilekna

Kantos nyamapai dina rasa

Tepang tresna jeung salira

Sanaos henteu kapapay

Sanaos henteu katinggal

Diri yakin anjeun surti

Salira oge saati

Yu atuh urang teang

Lolongkrang waktos patepang

Yu atuh urang dongkang

Sawangan antawis

Urang jeung urang