Scroll keatas untuk baca artikel
Example 325x300
Uncategorized

Lirik Lagu Cipinang – Darso

×

Lirik Lagu Cipinang – Darso

Sebarkan artikel ini

CIPINANG – DARSO

Katresna waktu harita

Nuju mekar hegar ligar

Mugi-mugi keur panutan

Ulah rek sulaya basa

Ngawitan ayeuna pisan

Urang ais asih urang

Sangkan manjang tinekanan

Bagja urang cinta urang

Diluhureun puncak gunung

Hibar caang cahya layung

Nyaangan endahna alam

Nyaangan rasa duaan

Cipinang, cipinang waktu harita

ngingetan carita urang

Cipinang, cipinang waktu harita

nyambungkeun kadeudeuh urang