Scroll keatas untuk baca artikel
Example 325x300

Example 325x300
Uncategorized

Lirik Lagu Sancang Cijulang – Darso

×

Lirik Lagu Sancang Cijulang – Darso

Sebarkan artikel ini

SANCANG CIJULANG – DARSO

Pungkal pengkol jalan na

Iuh jeung linduh tangkalna

Ngaroyom dahan daunna

Mapaesan alam endah

Harita datang kadinya

Teu sangka geuning teu sangka

Bakal tepang jeung nyi lenjang

Sagagang kembang impian

Mipir gawir nu lungkawing

Mapay jungkrang nu longkewang

Kungsi arek nitip diri

Rek neundeun rasa kadeudeuh

Ka kembang nu hegar ligar

Sanajan bari jeung anggang

Arek nemragkeun kahayang

Balaka ngedalkeun cinta

Antara sancang cijulang

Aya angin ngahariring mawa jangji

Antara sancang cijulang

Aya teuteup anu minuhan kadeudeuh

Antara sancang cijulang

Aya cinta nu munggaran

Antara sancang cijulang

Aya cinta langgeng salawasna