Scroll keatas untuk baca artikel
Example 325x300
Uncategorized

Lirik Lagu Kota Karawang – Darso

×

Lirik Lagu Kota Karawang – Darso

Sebarkan artikel ini

KOTA KARAWANG – DARSO

Padataran tatar sunda

Nu aya di Jawa Barat

Kakoncara lalega kupasawahan

Pangkal perjuangan

Sagala nu moal hilap

Dibimbing kabudayaan

Nanjeurkeun kota Karawang

Di urang tempat wisata

Tanjung baru jeung Pisangan

Tanjung Pakis,Walahar

Curug Cigentis

Ngarupakeun wangwanngunan

Ngamumule kasenian

Indah tertib aman bersih

Tujuan kota Karawang

Karawang tandang makalang

Ngawangun sagala Bidang

Karawang kota Karawang

Berjuang gagah partentang

Mugia sing pinekanan

Cita-citana Karawang

Sing laksana sagala anu disidak