Uncategorized

Lirik Lagu Sunda Duka Kumaha

×

Lirik Lagu Sunda Duka Kumaha

Sebarkan artikel ini

DUKA KUMAHA

Duka ah duka kumaha

Teu apal ngawitanana

Duka ah duka

Duka ah duka kumaha . . .

Duka ah duka kumaha

Teu apal ngawitanana

Duka ah duka

Duka ah duka kumaha . . .

Kupedah lucuna

Kupedah imutna

Kupedah belana

Kupedah nya’ahna

Ah . . . sigana mah kitu

Kupedah deudeuhna

Kupedah geugeutna

Kupeda dekeutna

Kupedah layeutna

Ah . . . sigana mah kitu

Saksina tangkal katapang

Nyalinduh ngiuhan urang

Etep poek mapai bulan

Langkung sataun miheman

Saksina tangkal katapang

Pani’isan hate urang

Kuat reujeung suka seuri

Sakapeung teu silih tanya

Duka Kumaha . . .